Doktor Sherif Mohammed Askar, licencirani terapeut Hidžame.

Arapska medicina, Zagreb

Dr. E. M. Sherif Mohammed Askar jedini je licencirani terapeut Hijame (capping) na području Hrvatske, a vjerujemo i šire. Licence izdaju HUPED i sejh Khalid Al Hebshi Sadijske Arabije na području Hrvatske. Predavač i voditelj Škole Hijama Cupping terapije.

+385 99 280 3397

Dr. Sherif Mohammed Askar - o meni

TKO RADI TERAPIJE HIDŽAMOM I RUKJOM?

Dr. E. M. Sherif Mohammed Askar jedini je licencirani terapeut Hijame (capping) na području Hrvatske, a vjerujemo i šire. Licence izdaju HUPED i sejh Khalid Al Hebshi Sadijske Arabije na području Hrvatske.

Rođen u Kairu (Egipat), osnovnu školu završava 1992. godine te upisuje srednju školu prirodnih znanosti biologije, fizike, kemije i matematike. Nakon završetka srednje škole, upisuje pedagoški fakultet, smjer prirodnih znanosti i edukacije u Kairu (Egipat).

Završava fakultet 1999.g. i odmah se zapošljava kao nastavnik na institutu Al-Azhar. Uspješno brani magistarski rad 2002.g. iz psihologije u Kairu. Iste godine upisuje edukacijski program ECDL, a inženjerstvo za internet mreže završava 2008.g. i punih šest godina radi u struci.

Za vrijeme boravka u Hrvatskoj završava alternativnu medicinu po Londonskom programu, dobija licencu i dozvolu za rad (2016.) na polju egzorcizma od HUPED-a.

Sljedeće godine, 2017., uspješno polaže ispit iz predkliničke i kliničke medicine te dobiia dvije značajne idžaze (dozvole), onu za ispravan način učenja rukje i tretiranja pacijenta tokom rukje od šejha Khalida Al Hebshi-ja iz Rijada te za ispravno učenje Kur’ana od šejha Hamed Chary Rahim-a iz Medine. Rukjom (egzorcizam) se intenzivno i službeno bavi šest godina.

24.01.2020.g. nakon višegodišnjeg istraživačkog i terapeutsko iscjeliteljskog rada dobiva najviše stručno priznanje u području energetske medicine te postaje "DOKTOR ENERGETSKE MEDICINE" i član APED-a kao predavač i voditelj ŠKOLE HIJAMA CUPPING TERAPIJE.

Sherif Mohammed intervju

Alternativna medicina Hijama

Rukja i hidzama

Sherif Mohammed certifikati

certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
certifikat
Doktor E. M. Sherif Mohammed Askar
Doktor E. M. Sherif Mohammed Askar